ISUL oliiviõli




ISUL oliiviõli on kõrgeima kvaliteediga orgaaniline ekstra neitsioliiviõli, mis valmib Hispaanias La Rioja piirkonnas. ISUL kaubamärki kandev oliiviõli kannab endas kolme põhilist omadust ja väärtust: tervislikkus, suurepärane maitseelamus ja loodust säästev valmistusviis. Unikaalsetest maitseomadustest ja keskkonnasõbralikust tootmisest annavad kinnitust igal aastal võidetud auhinnad, millest värskeim on kuldmedal BIOL 2017 rahvusvahelisel oliiviõlide konkursil. Eestis on ISUL oliiviõli kasutajate seas muuhulgas mitmed sportlased, toitumisnõustajad ja peakokad, kes kõik hindavad meie toodet tema tervislikkuse tõttu.

ISUL orgaaniline ekstra neitsioliiviõli:

– on valmistatud 100% Arbequina oliividest
– on saadud madalatel temperatuuridel jätkuvtsüklilise tootmise tulemusena
– on meeldiva puuviljase ja kerge aroomiga, milles on tunda värskelt lõigatud rohtu, tomateid ja mandleid
– esmasele pehmele maitsele järgneb meeldivalt mõru ja pikantne järelmaitse
– on madal happesusega (0,10%)
– on sertifitseeritud mahetoode
– kogu tootmisprotsess toimub pereettevõtte oliivifarmis

Oliiviõli kasutamine

ISUL oliiviõli leiab köögis laialdaselt kasutust ning sobib nii külmadesse kui ka küpsetatud roogadesse.  Kasuta oliiviõli salatikastmetes, püreesuppide maitsestamiseks, võileivamääretes, marinaadides, magusates ja soolastes küpsetistes, praadimiseks ning naudi värske ja pehme pagaritoote dipikastmena. Tervislikke ja maitsvaid retsepte leiab ka meie blogist ja Facebooki lehelt.

Oliiviõli näitajad

Happesus: 0,10 (maksimum  on 0,80)
Peroksiidarv: 4,10 (maksimum on 20)
K232: 1,51 (maksimum on 2,50)
K270: 0,08 (maksimum on 0,22)
Vahasisaldus: 32 (maksimum on 150)

Tutvu ISUL oliiviõli tootevalikuga siin

ISUL oliiviõli on tervislik, maitseelamusi pakkuv ja keskkonnasõbralikult toodetud kõrgeima kvaliteediga oliiviõli
ISUL orgaaniline ekstra neitsioliiviõli 2,5 l ja 500 ml pakendites